Пътят на успеха на  талантлива актриса започва с кариера като

...
Пътят на успеха на  талантлива актриса започва с кариера като
Коментари Харесай

5-те съвета на Шарън Стоун за добър външен вид

Пътят на триумфа на  талантлива актриса стартира с кариера като модел, първата и роля в киното е през 1980 г. с дребна роля в “Спомени от звезден прахуляк ” на Уди Алън. Тласък за триумфа ѝ на новото занятие дава присъединяване ѝ във кино лентата на Пол Верховен „ Зов за завръщане “ (1990) с Арнолд Шварценегер, като излизането на екран съответствува и с фотосесията и за списание  Playboy, след която е избрана за една от 25-те най-секси дами на века на изданието.

Световната и популярност идва обаче с „ Първичен инстинкт “ (1992) на Пол Верховен и ролята на неустоимата Катрин Трамел. За най-известната сцена във кино лентата Стоун споделя, че не е подозирала какъв скандал ще провокира и че самата тя е била шокирана. След  присъединяване ѝ в този филм Стоун е включена в листата на People на 50-те най-красиви хора в света.

През ноември 1995 актрисата получава звезда на Алеята на славата в Холивуд. През същата година списание Empire я избира за една от 100-те най-секси звезди в историята на киното. През октомври 1997 е класирана измежду 100-те най-хубави кино звезди на всички времена.

През 1995 година Шарън Стоун получава „ Златен глобус ” за най-хубава трагична актриса за ролята си в „ Казино “ на Мартин Скорсезе. Печели и номинация за " Оскар ". Същата година взе участие дружно с Джийн Хекман, Ръсел Кроу и Леонардо ди Каприо в „ Бърз или мъртъв ”. Също така  е наградена с женската кино премия " Кристал ".
    View this post on Instagram           
A post shared by Buon Compleanno Vip (@buoncompleannovip)

Стоун си партнира с Елън Дедженеръс във кино лентата на HBO „ Ако тези стени можеха да приказват 2 “ (2000), в който играе лесбийка, която се пробва да сътвори семейство. За ролята си още веднъж е приета от дамите в киното, този път с премията " Луси ".

През 2001 година едвам оживява след тежък инсулт. ”Когато ти се наложи още веднъж да изградиш мозъка си, загърбваш предишното и взимаш по-добри решения ”, споделя тя след възобновяване си. Две години по-късно се появява в три епизода от осмия сезон на „ Адвокатите “, а за осъществяването си получава „ Еми “ за най-хубава гост-звезда в трагичен сериал. Същата година взе участие и в ефирен клип за повишение информираността за симптомите на инсулт, предаван и в Канада.
    View this post on Instagram           
A post shared by Riklia Sanchis Akerman (@riklia13)

Стоун се пробва да се завърне в киното с функциите си в „ Гърлото на дявола ” (2003) с Денис Куейд и „ Жената котка “ (2004) с Хали Бери, само че и двата кино лентата търпят рецензии и търговски неуспех. През 2005 година взе участие блестящо в самостоятелния „ Прекършени цветя ” на Джим Джармуш (Голямата премия на журито в Кан).

Шарън Стоун помним още от присъединяване и в дръзката ирония „ Пералнята ” (2019) на Стивън Содърбърг и документалния филм „ Династията Пиер Карден ” (2019). 

В Instagram профила си през днешния ден, на 65-я си рожден ден, обичаната ни актриса разгласява блага фотография от детството си, а ние взехме решение ди ви напомним 5-те нейни правила, с помощта на които наподобява по този начин като че ли годините нямат значение. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Вижте 5-те съвета на Шарън Стоун на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР